Søk her!

Om å tro på det umulige, broren som ble verdensmester i svømming, og stiftelsen av Dale Oen Experience.

Portrettbilde Robin Dale Oen
Robin har grunnlagt Dale Oen Experience, startet og driver i dag også Dale Oen Academy. Foto: Sparebanken Møre.
Robin Dale Oen foredrag

I løpet av 11 år har stiftelsen gått fra å organisere turer med ungdommer på Hardangervidden og Canadas Nordvest passasje, til å ha 5 Sentre og academy rundt om i Norge, 3 forskningsskip med 35 000 besøkende ungdommer hvert år, jobbe med internasjonal romfart og havforskning, og arrangere Europas største forskning- og teknologikonferanser. D Robin og teamet har også grunnlagt, startet og driver idag Dale Oen Academy, et karakterbyggende år som får ungdom tilbake til skole, lære og arbeid.

Sammen med teamet har Robin skrevet og fått inn skolefag om teknologi, forskning og miljølære i praksis i Norske, Øst-europeiske og Amerikanske skoler.

Robin er fast gjestedebattant i NRK radio og opptrer hyppig i norsk TV. Han er Fellow av Explorers Club I USA, Offiser i forsvaret, med flere år som instruktør for de norske spesialstyrkene og coach i Norges svømmeforbund. Robin er 24 ganger norsk mester i svømming, flere medaljer i verdensmester skapene i 5-kamp og vunnet verdens hardeste pulk løp, samt krysset Nordvestpassasjen på ski med ungdommer. Robin er også kåret til årets frivillige i Norge mm.

Robin har også utdanning fra forsvaret, høyskolen i Bergen (HIB), Olympiatoppen og NTNU i Trondheim. Robin har holdt flere foredrag for Gjensidige, Fot i Bakken, Høyre, Arbeiderpartiet, Statoil, Equinor, Lerøy, NHO, Thon, Bufetat, SR-Bank, Forsvaret, Olympiatoppen, Arendalsuka, Coor, KAPA, SRF, Høyskolen i Sogndal, Prestasjonskonferansen m.fl. Sparebanken Møre, Odfjell osv.

Et foredrag med Robin Dale Oen gir deg:

  • Inspirasjon til å bli mer kjent med deg selv og hvem du vil være.
  • En hjerteskjærende historie om brødrene som vokste opp til å tro at de kunne klare det umulige om de trodde på hverandre.
  • Forståelse for hvor viktig god mentalitet er for å oppnå dine mål.
Jeg vil vite mer!
Kontakt oss illustrasjon

Kontakt The Dale Oen Experience 🤙🏼

Vil du vite mer om hva du kan oppleve hos oss? Bruk skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

Tusen takk! Meldingen din har nå blitt mottatt!
Huffda! Noe gikk galt når skjemaet ble sendt. Vennligst prøv igjen