Dale Oen Academy etableres i Ålesund! �

Robin Dale Oen
14.2.2024
Tid å lese artikkel: 0 min.
Dale Oen Academy etableres i Ålesund! �
Dale Oen Academy bilde

Fra Sparebanken Møre:

Akademiet som nå er etablert i Oslo, Bergen og i Øygarden utenfor Bergen, leverer svært gode resultater: 9 av 10 begynner på skole etter året på Dale Oen Academy. Akademiet er i dag redningen for flere tusen unge.

Takker banken
– Takk til banken for helhjertet støtte. Vi gleder oss stort til å komme i gang i Ålesund. Vi er helt avhengige av gode støttespillere som Sparebanken Møre – og andre - for selv å kunne være støttespillere for ungdom som sliter, sier Robin Dale Oen.

Blant støttespillerne og bidragsyterne er også Kronprinsparet og Kronprinsparets støttefond hvor stiftelsen er en del av porteføljen.

Fire millioner
Sparebanken Møre gir fire millioner kroner til etablering og drift i Ålesund. De pengene er gull verdt for realiseringen, og det jobbes nå med å få med så mange bidragsytere som mulig. Akademiet starter opp på Stafsethneset i Ålesund, og den første klassen er i gang i august neste år.

– Det har alltid gått akkurat, men aldri bedre enn akkurat, og det er fortsatt akkurat sånn, sier Dale Oen med et lite smil om de økonomiske utfordringene som ligger bak de fantastiske resultatene som akademiet leverer.

Andre nyheter

Søk her!

Kontakt The Dale Oen Experience 🤙🏼

Vil du vite mer om hva du kan oppleve hos oss? Bruk skjemaet nedenfor og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.

Tusen takk! Meldingen din har nå blitt mottatt!
Huffda! Noe gikk galt når skjemaet ble sendt. Vennligst prøv igjen